divendres, 17 de gener del 2014

Excursió a la Bassa Roja (i2)

El passat dissabte 28 de desembre, un dia de sol magnífic, vam guadir d'una excursió a la Bassa Roja per a recuperar la tradició nadalenca d'anar a collir margallons a la Bassa Roja i iniciar la posada en valor del patrimoni natural que, entre tots, hem salvat de la destrucció.

Després de visitar l'exposició de fotografia sobre la Bassa Roja, una quarantena de caminants vam recórrer part de l'antic camí de Castelló i del pas del Barranc Savinar fins la Bassa Roja on vam esmorzar i vam tastar les coquetes de la Bassa Roja, coquetes de pasta de pa amb un pessic de pebre roig al mig i un polsim de romer per les vores.

En aquesta excursió ens van acompanyar companys i representants de col·lectius,  com ara el Centre Excursionista de Castelló i l'Espeleo Club Castelló, que ens han donat tot el seu suport per a aconseguir el nostre objectiu: salvar la Bassa Roja. A tots els que van assitir i també als que permotius diversos no van poder assistir-hi els agraïm ben sincerament la seua col·laboració i el seu suport.

Agraïm també a La veu de l'Alcalatén per la difusió de de les activitats que es realitzen a les nostres comarques i al Col·lectiu Audiovisual Melderomer pel video que han realitzat.

Caminar, conversar, esmorzar, intercanviar experiències i aprendre. Un matí complet que confiem repetir anualment.

FOTOGRAFIES (Fina García Sanahuja)





































PREMSA

VIDEO (Col·lectiu Audiovisual Melderomer)