divendres, 22 de març del 2013

La Plataforma NO a la Contaminació. Secció Costur

A l'assemblea del passat dia 16 de març vam explicar el funcionament i el finançament de la Plataforma NO a la Contaminació. Secció Costur.

Legalment som una secció de la Plataforma NO a la Contaminació, és a dir, una estructura associativa que ens permet actuar legalament davant les institucions com la Generalitat i l'Ajuntament. Gràcies a aquesta estructura estem personats com a part interessada en el procediment que se segueix per a la instal·lació de la pedrera d'àrids de la Bassa Roja i hem pogut obtenir documentació i informació sobre el tema que abans se'ns negava.

Per formar part de la plataforma només cal descarregar, des d'aquesta mateixa entrada, amb un sol clic, la butlleta d'inscripció que us adjuntem, omplir-la i fer-nos-la arribar durant el transcurs de les properes assemblees. La inscripció és gratuïta i no es paguen quotes obligatòries. El número d'afiliats ens dona força davant les administracions i recolzament per tirar endavant.



Tanmateix, el funcionament de la plataforma, com no, genera despeses (de moment bàsicament fotocòpies amb informació que hem distribuït per les cases) que fins ara han segut assumides solidàriament pels membres de la plataforma.

Els socis de la plataforma no paguen inscripció ni quota fixa, però si que els demanem que, si poden, facen aportacions voluntàries al compte de la Plataforma no a la Contaminació (Caixa Rural de l'Alcora, 3113-0499-16-0020758223), tot fent constar al concepte de l'ingrés l'expressió "Secció Costur". A l'assemblea es va parlar d'aportacions econòmiques d'uns 10€ anuals, sempre depenent de les possibilitats de cadascú. Si hi ha gent que pot posar-ne més, i vol, ho pot fer i si hi ha gent que no vol o no pot posar-ne tants que en pose menys. Si no pot posar-ne que no en pose. Tots som conscients que vivim temps molt difícils.